Делта Хостинг - нова генерација на хостинг

Ние сме еден од првите Македонски хостинзи кои нудат гејм хостинг повеќе од 4 години, порано бевме под друг назив сега сме под друг но сепак сме истиот тим со нова програма која ве вас клиентите да не се размислувате многу да знаете од каде зимате хостинг. Моментално ги хостираме само следниве услуги:

 • Веб Хостинг
 • Домени
 • Game Хостинг
 • Виртуелни Сервери
 • Counter Strike (1.6)
 • Counter Strike (Source)
 • Counter Strike (GO)
 • San Andreas MultiPlayer
 • Minecraft

Задоволни клиенти

 • Повеќе од 3 години сум корисник на Делта Хостинг услугите и премногу сум задоволен.

  Драган Тошевски, Counter Strike (1.6)
 • Благодарение на Делта Хостинг кој ми овозможи спонзорство во 2011 година, еден од најдобрите хостинзи..

  Никола Јовановски, Counter Strike (1.6)
 • Брз пристап и лесен панел со голема поддршка ми овозможи страната да ми стане уште подобра.

  Кирил Андонов, Веб Хостинг
 • Многу сум задоволен од Counter Strike 1.6 (CW) серверот, најдобри сте!

  Баже Стојанов, Counter Strike (1.6)
 • Shady серверите се хостирани повеке од 1 година на најдобриот хостинг!

  Терзиев Мичо, Counter Strike (1.6)
 • New Generation Gaming со голем успех благодарение на Делта Хостинг!

  Боро Јовановски, Counter Strike (1.6)
 • Ги користам услугите на Делта Хостинг одамна и сум премногу задоволен!

  Дарко Атанасовиќ, San Andreas Multiplayer

Систем Админ

Секојдневен детален увид на сите наши сервери од страна на администрацијата за било какви недостатоци.

Сигурен & Uptime

Невозможното станува возможно серверите се огромен уптајм со многу ретки упдајти на системот и огромна сигурност.

24/7 Онлајн Поддршка

Ние ви нудиме огромна поддршка во секој наш одел имаме активен тим кој е задолжен за таа поддршка.

Домен

Домени промоции

250 ден
годишно

 • Бесплатно Контролирање
 • Е-маил поддршка
Нарачај

Веб Хостинг

Домени промоции

150 ден
месечно

 • 2ГБ Простор
 • 5ГБ Трафик
 • Лесен панел
Нарачај

CS Хостинг

Домени промоции

100 ден
месечно

 • Counter Strike (1.6)
 • Бесплатна е-маил адреса
 • Пристап до панел
 • Неограничен простор
Нарачај

SAMP Хостинг

Домени промоции

100 ден
месечно

 • San Andreas MultiPlayer
 • Бесплатна е-маил адреса
 • Пристап до панел
 • Неограничен простор
Нарачај

Minecraft

Minecraft

1900 ден
месечно

 • 3GB RAM
 • 40 слота
 • Мод: Bukkit Latest Stable
 • Пристап до панел
 • Неограничен простор
Нарачај